GAGA | Swingend jazzvlees...

Foto Jaguar PS Shutterstock

Bredevoort, februari 2017 - Om aandacht te vragen voor een politieke kwestie, verscheen popdiva Lady Gaga ooit op het podium in een jurk van vlees. Je kunt Gaga’s jurk ook zien als het symbool van een trend. Deze trend: eten is steeds vaker een bijna lijfelijk onderdeel van onze persoonlijkheid. Ja, eten behoort in onze tijd tot de ingrediënten waarmee je een eigen identiteit boetseert. Net als de popmuziek vroeger. Je hoort het steeds vaker: “Ik ben wat ik eet”. In grote steden zie je dit ook: er is voor elke identiteit een bijpassend foodconcept...

Lees de hele blogcolumn op Vlees.nl.


©uzmedia

FSW | Printperiodiek 2Bredevoort, februari 2017 - Hij valt binnenkort in de brievenbus. FSW's tweede printperiodiek voor foodservice professionals. Gewoon, een nieuwsbrief op papier, een quick scan van de actuele ontwikkelingen in de vaderlandse foodservicebranche. De FSW-printperiodiek is een serviceproduct. Hij wordt op naam toegezonden aan eindbeslissers in de foodservice. Hier vind je de nieuwe voorjaarseditie. De eerste uitgave van najaar 2016 kun je hier nog als pdf downloaden.


©uzmedia

EETPOLARISATIE | Nieuwe menssoorten

Foto Shutterstock

Bredevoort, februari 2017 - Samen eten, dat brengt mensen tot elkaar. Zeggen goedlachse koks op de televisie. Ja, het kan gezellig toegaan aan een goedgevulde tafel. Zolang die foute oom Frits maar niet over politiek begint. En als nicht Lies, die kleine wijsneus, haar alternatieve feiten over eten maar voor zich houdt. Want net als fel gepredikte politieke opinies, kan de mening over eten de gemoederen aan tafel flink verhitten. Ja. Eten kan polariseren. Eetpolarisatie schept zelfs compleet nieuwe menssoorten....

Lees de hele blogcolumn op de website van het FSIN.


©uzmedia
Volgende pagina »

   
About FSW in EnglishDeelt Kennis. Duidt Trends.


Ubel Zuiderveld ben ik sinds 1962. Foodservicewatcher sinds 1991. Ik volg, onderzoek en duid food & beverage buitenshuis. FSW deelt kennis en duidt trends. Via MMPP. Marktanalyses. Mediacontent. Presentaties. Producties.


Marktanalyses en onderzoek | FSW verricht in opdracht onderzoek. Op basis van openbare bronnen, cijfers en interviews. Voorbeeld: onderzoek naar burgermarkt en delivery voor het FSIN.

Mediacontent en vakjournalistiek | Artikelen en analyses van FSW verschijnen in print en digitale media. Zoals Food Strategy, Misset Horeca, Hanos Courant en Frituurwereld.

Presentaties en lezingen | FSW verzorgt presentaties en lezingen. Voor FSIN, Domino's, Hanos, Febo, Reed Elsevier, Qbtec, VKGE, FFC, Mora en KHN.

Producties en concepten | Foodservice Watcher ontwikkelt gezaghebbende marktoverzichten. Zoals FSIN's Top 500 van alle Nederlandse foodverkopers en Misset Horeca's Top 100.

FSW Print Periodiek 1 Pdf Deliveryonderzoek voor FSIN
Hanos Courant Gin Sum Club Food 500 2016
Concept en hoofdredactie Frituurwereld Onderzoek Gourmet Burgerbars
Frietcommentaar Radio 2 Interview en analyes Food Strategy
FSIN Blog Happy? Blog Hans im Glück
Blog FSIN lokale smaak Bundel korte columns
Boek Smaak van Winterswijk Nationaal Snack Handboek
Boek McSucces Boek Febo Een Fenomeen
  © 2016 Xenolabs.Europe & Ubel Zuiderveld